ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ - I-NRG.GR - ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣ

I-NRG.GR - ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΕ, ΚΕΡΚΥΡΑ

Διεύθυνση - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Διεύθυνση: ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ, Δ.Δ. ΠΑΡΕΛΙΩΝ Τ.Κ. - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Τ.Κ.: 49100
Περιοχή - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Περιοχή: Κέρκυρα Κατηγορία - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
Τηλέφωνο - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Τηλέφωνο: 2661094421 Fax - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Fax: 2661094421
Κινητό - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Κινητό: 6947006855 E-mail - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ E-mail: info@inrg.gr
Υπεύθυνος - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Υπεύθυνος: - Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Ιστοσελίδα:
Μελέτες ,εμπόριο & εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού, Φωτοβολταικά συστήματα σε στέγες & αγρούς & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας γενικά, στην Κέρκυρα. Προϊόντα & Υπηρεσίες Τα Προϊόντα και οι Yπηρεσίες που προσφέρονται από την i-nrg.gr, επικεντρώνονται στην εξοικονόμηση, διαχείριση και παραγωγή ενέργειας, παρέχοντας ενεργειακές λύσεις, και καλύπτωντας τις ανάγκες σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Τα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες του κτ...
Επισκέπτες: 1561

I-NRG.GR - ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΕ, ΚΕΡΚΥΡΑ

I-NRG.GR - ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΕ, ΚΕΡΚΥΡΑ

Μελέτες ,εμπόριο & εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού, Φωτοβολταικά συστήματα σε στέγες & αγρούς & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας γενικά, στην Κέρκυρα.

Προϊόντα & Υπηρεσίες
Τα Προϊόντα και οι Yπηρεσίες που προσφέρονται από την i-nrg.gr, επικεντρώνονται στην εξοικονόμηση, διαχείριση και παραγωγή ενέργειας, παρέχοντας ενεργειακές λύσεις, και καλύπτωντας τις ανάγκες σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Τα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες του κτιρίου και σε αυτά χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνολογίες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κτιρίου και του περιβάλλοντός του. Σε αυτά τα συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τεχνολογίες οι οποίες θεωρούνται πράσινες, όπως η γεωθερμία, οι αντλίες θερμότητας, τα συστήματα αποθήκευσης ψυκτικών φορτίων με πάγο ή νερό και οι ηλιακοί συλλέκτες.

Σε ό,τι αφορά την διαχείριση της ηλιακής ενέργειας ο άνθρωπος έχει αναπτύξει τεχνολογία που να μπορεί να συλλέγει μέρος της ενέργειας του Ήλιου και να την μετατρέπει από ακτινοβολία σε ηλεκτρική ενέργεια προς αποθήκευση και κατανάλωση.
Η περισσότερο διαδεδομένη τεχνολογία που εφαρμόζεται για την συλλογή της ηλιακής ενέργειας είναι τα συστήματα με φωτοβολταϊκά πλαίσια. Τα συστήματα αυτά είναι είτε «αυτόνομα» που συνδυάζονται με συστοιχία μπαταριών και ρυθμιστή φόρτισης, είτε «διασυνδεδεμένα» με το δίκτυο της ΔΕΗ για απευθείας διάθεση στο δίκτυο χωρίς τοπική αποθήκευση.

Η i-nrg.gr είναι ο αξιόπιστος σύμβουλος και συνεργάτης σας, στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιοδήποτε ζήτημα ενεργειακής φύσης.

Επικοινωνίστε μαζί μας προκειμένου να εκτιμήσουμε την κατάσταση στο κτίριό σας, και να σας προτείνουμε τις απαραίτητες λύσεις σύμφωνα με την σύγχρονη τεχνολογία.